Kart over bomstasjoner Alt om bompenger

Skjebergveien ferdig fikset

Endelig er Skjebergveien åpen for full trafikk igjen. Omfattende arbeider gjennom en lang periode er ferdig.

Strekningen på Fylkesvei 18 har vært stengt i lengre perioder, mens omfattende oppgraderinger er gjennomført. Den tidligere hovedveien gjennom Sarpsborg har hatt omkjøringsvei lenge, og nå kan bilister og beboere i området på Borgenhaugen glede seg over ny flott veistrekning.

Selve prosjektet med oppgradering av vann- og avløpsledninger på Gamle Isevei og Skjebergveien startet ved utgangen av 2022, og deler av Skjebergveien har vært stengt på strekningen mellom rundkjøringen ved Meieriet og ned til krysset Skjebergveien/Rådhusveien siden april 2023.

Krysset Skjebergveien/Rådhusveien og Skjebergveien kan igjen brukes til gjennomkjøring. Det er Bjørn Wiggo Norum (Park & anlegg) og Jan Aas (Sarpsborg kommune) glade for (foto: Ole Christian Foss, Sarpsborg kommune)

Når veien nå åpner for gjenomkjøring igjen, kan også bussrutene starte opp som normalt. Innbyggere oppfordres til å sjekke Østfold kollektivtrafikk for ruter. 

Entreprenøren har jobbet så raskt og godt som mulig, og var blant annet ferdig seks uker før skjema med arbeidet knyttet til nye vann- og avløpsledninger på strekningen. Nå er også arbeidene ved den siste vannpumpestasjonen klare, og veien er åpen for gjennomkjøring igjen.

Les mer om dette på nettsiden til Sarpsborg kommune.