Kart over bomstasjoner Alt om bomåpningen 2024

Planarbeid gang- og sykkelvei Brohodet øst

Statens vegvesen skal lage en detaljreguleringsplan for prosjektet på vegne av Bypakke Nedre Glomma og i samarbeid med Fredrikstad kommune, og ber om innspill til arbeidet.

En nybygd undergang ved Rakkestadsvingen gir mulighet for bedre gang- og sykkelveiforbindelse på sørsiden av rv. 110 til Brohodet øst ved Fredrikstadbrua. Prosjektet innebærer etablering av ca. 400 m gang- og sykkelvei. Tiltaket vil gi et mer helhetlig tilbud for gående og syklende i området, og knytter Gamlebyen, byferja og butikker på strekningen sammen. Det blir lettere for gående og syklende som skal over Fredrikstadbrua å komme seg til boligområdene rundt Begby og Sellebakk. Planarbeidet gjennomføres med sikte på å få vedtatt detaljregulering første kvartal 2025 og byggestart i 2026.

Synspunkter, innspill eller andre relevante opplysninger sendes innen 6. september 2024.

Send innspill skriftlig enten per post til Statens vegvesen, Postboks 1010 Nordre Ål, 2605 Lillehammer eller e-post til firmapost@vegvesen.no. Merk med saksnummeret 23/234780, Rv.110 Brohodet øst – Rakkestadsvingen.

Kunngjøringsdokumentene er tilgjengelig på nettsiden til Fredrikstad kommune.

Ved spørsmål om planarbeidet, kan planleggingsleder Erika Klein kontaktes på telefon 913 46 905 eller e-post erika.klein@vegvesen.no.