Alt om bomåpningen 2024

Gratis deltagelse i Sykle til jobben-aksjonen

Vil du være med på Sykle til jobben-aksjonen? Aksjonen hvor alle er stjerner? Nå tråkker vi snart i gang igjen, og det er på tide å melde seg på.

 

Det er helt gratis for alle som jobber eller bor i Sarpsborg og Fredrikstad – Bypakke Nedre Glomma har betalt påmeldingsavgiften.

>>Meld deg på

 

– Det er mange gode grunner til å velge å sykle. I Nedre Glomma jobber vi for å begrense biltrafikken, blant annet gjennom tiltakene i Bypakke Nedre Glomma. Om flere sykler eller går, og parkerer bilen så ofte de kan, vil miljøbelastningen fra biltrafikken reduseres. Ikke minst spiller også helseaspektet inn –  flere aktive innbyggere gir også friskere innbyggere. Derfor spanderer vi gjerne deltakeravgiften, sier Ole Haabeth, Jon Ivar Nygård og Sindre Martinsen-Evje, på vegne av partene i Bypakke Nedre Glomma.

 

Bra for arbeidsmiljøet, miljøet og helsa

Fysisk aktivitet er bra for arbeidsmiljøet, og aksjonen passer for enkeltdeltagere, små og store bedrifter. Man kan danne lag internt, og skape samhold og entusiasme om et felles mål. Ansatte blir sprekere, luftkvaliteten blir bedre og det blir mindre bilkø.

 

Gratis å delta – mange muligheter til å vinne 

Sykle til Jobben arrangeres i år for 44. gang av Bedriftsidretten, og i 2016  var det 36 000 påmeldte deltagere i aksjonen.  I år som i fjor samarbeider Bedriftsidretten og Bypakke Nedre Glomma om gjennomføring av aksjonen. Målet er å få flest mulig opp på sykkelen!

 

Premier underveis

Alle som registrerer seg og er aktive under aksjonen kan vinne elsykkel/sykler, turer, sykkelutstyr, pulsklokke og mye mer. Disse premiene kan du lese mer om her: www.sykletiljobben.no

 

Lokale premier i Sarpsborg og Fredrikstad

Bypakke Nedre Glomma har forståelse for at det ikke alltid passer med sykkel, men at vi oftere må velge sykkelen når vi kan. Om alle bidrar litt, blir resultatet stort! Er du aktiv til/fra jobb minst to økter i uka kan du vinne premier som pulsklokker, sykkellykter og annet utstyr  – og én heldig vinner får en elsykkel til en verdi av 25.000 kroner.

 

Gratis vårsjekk lørdag 1. og søndag 2. april – les mer her

 

Vil din bedrift delta?

Vi kan bidra – ta kontakt med oss om dere ønsker roll-up eller digitalt materiell for å skape oppmerksomhet rundt sykling og Sykle til jobben-aksjonen på din arbeidsplass. Vi lover det blir gøy!

 

Kontakt:

Vibeke Weibell Eliassen, e-post: vibekewe@ostfoldfk.no, mobil: 41206596

 

[huge_it_video_player id=»4″]