Alt om bomåpningen 2024

Personvern og informasjonskapsler

INNLEDNING

Bypakke Nedre Glomma er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger og ønsker derfor å gi deg informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler (cookies) og liknende teknologi. Dette forklarer vi nærmere i denne erklæringen.

Informasjonskapsler er filer som inneholder små mengder informasjon som lastes ned på enheten du bruker når du besøker et nettsted. Disse filene gjør oss bl.a. i stand til å gjenkjenne nettleseren din. Informasjonskapsler gir oss ikke noe direkte identifiserbar informasjon om deg, som for eksempel navn, adresse osv.

Vi bruker også andre liknende teknologier slik som nettbøyer/pikseletiketter. Når det vises til «informasjonskapsler» i denne erklæringen vises det også til denne typen teknologi.

HVORFOR VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER

Vi benytter informasjonskapsler og tillater også at enkelte tredjeparter vi samarbeider med benytter informasjonskapsler på våre sider for å oppnå følgende formål:

1. Å kunne levere og tilpasse nettsidene for deg
Vi benytter informasjonskapsler for å kunne levere og tilpasse nettsidene til deg, for eksempel ved å innhente informasjon om hvilken nettleser du bruker og hvor raskt nettet ditt er.

2. Analyse og utvikling av tjenestene
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere hvor mange unike besøkende vi har og om nettstedet vårt tidligere har blitt besøkt av den samme datamaskinen, samt for å kunne vite hvordan brukerne navigerer på siden. Denne informasjonen benytter vi oss av for å kunne utvikle og forbedre tjenestene våre.

HVORDAN HÅNDTERE INFORMASJONSKAPSLER

Du kan finne en oversikt over de informasjonskapslene som har blitt lagret i innstillingene for nettleseren din og slette uønskede informasjonskapsler derfra. Her kan du normalt også angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. Nettleseren din lagrer vanligvis informasjonskapsler i en bestemt mappe på harddisken din også, der du kan undersøke innholdet nærmere.

NB: Hvis du deaktiverer informasjonskapsler kan det forhindre at nettstedet vårt fungerer som det skal.

Informasjon om håndtering av informasjonskapsler i de mest brukte nettleserne finnes på følgende sider:

Internet Explorer
Edge
Chrome
Firefox
Safari

HVORDAN KAN JEG BEGRENSE INFORMASJONEN SOM GÅR TIL ANNONSØRER

Hvis du ønsker å begrense informasjonen som går til annonsører kan du laste ned en utmeldings-informasjonskapsel («opt-out cookie») fra ulike annonseringsaktører eller bruke egne løsninger for dette som for eksempel youronlinechoices.com. Dette må gjøres for hver enhet og for hver nettleser. Link til deaktivering fremgår av oversikten under punkt 6.

KONTAKTINFORMASJON

Har du spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, ta gjerne kontakt med oss.

Bypakke Nedre Glomma
Sarpsborg rådhus
Glengsgata 38
1706 Sarpsborg

OVERSIKT OVER INFORMASJONSKAPSLER