Alt om bomåpningen 2024

Sykkelens dag lørdag 13. mai – få gratis kinobillett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag 13. mai er det Sykkelens dag, Glade maidager i Sarpsborg og Bylørdag i Fredrikstad. Det ønsker vi å feire med å dele ut gratisbilletter til familiefilmen Richard Storken på Sarpsborg og Fredrikstad kinoer 13. mai. 

 

Det er begrenset antall plasser, og du må ha med hjelm og sykkel for å få gratisbilletten. Vær oppmerksom på at billettene deles ut på ulike måter i Sarpsborg og Fredrikstad. Se detaljer nedenfor.

 

Bypakke Nedre Glomma heier på alle som sykler, og ønsker at flere skal oppdage fordelene ved å sykle.

 

– Å sykle er positivt på så mange vis, sier prosjektleder i Gry Rustad Pettersen i Bypakke Nedre Glomma. – Om flere sykler blir det blir færre biler, mindre kø og bedre luftkvalitet, sier hun. – På denne årstiden er det jo også spesielt flott å sykle, sier hun, og håper mange sykler til kino lørdag 13. mai.

 

Hvordan får jeg billetter?
Legg merke til at henter ut billettene på ulike, men at for forestillingene i begge byene gjelder prinsippet som førstemann til mølla.

 

  • Fredrikstad lørdag 13. mai

 

Det er Bylørdag i Fredrikstad 13. mai og masse som skjer. Mer om Bylørdag her.

 

Sykler du til kinoen, kommer du gratis inn på forestillingen som starter kl. 13.00 på Fredrikstad kino. Gratis billetter deles ut fra kl. 12.00 lørdag 13. mai til syklister med hjelm på hodet 🙂 – det er prinsippet om førstemann til mølla som gjelder. Det er begrenset antall plasser og det deles ut én billett til hver syklist. Sykle til kino = belønning!!

 

 

  • Sarpsborg fredag 12. mai og lørdag 13. mai –

    NB! Ikke flere billetter igjen til forestillingen i Sarpsborg (alle ble delt ut i forbindelse med Tour of Norway for kids fredag 12. mai)

 

Det er Glade maidager i Sarpsborg, og fredag 12. mai gjennomføres løpet Tour of Norway for kids på torget i Sarpsborg sentrum. Sykler du til dette arrangementet kan du hente gratisbilletter til visning av Richard Storken på Sarpsborg kino lørdag 13. mai kl. 15.00. Det er begrenset antall billetter og prinsippet om førstemann til mølla som gjelder.

 

Se etter iSarpsborgs stand fredag 12. mai kl. 16.30-17.30 og møt opp med sykkel og hjelm på hodet.

 

Sykle = belønning!!

 

Er det fortsatt billetter igjen, deles de ut før visningen kl. 15.00 til alle som sykler til Sarpsborg kino lørdag 13. mai.