Alt om bomåpningen 2024

Rivalene på lag for nullvekstmålet

Et lagbilde som dette er sjelden kost. Men fotballheltene i Fredrikstad og Sarpsborg står samlet og klare til å sparke i gang den store felles dugnaden som skal sikre en bedre fremtid for alle som bor i Nedre Glomma.

Dette er innledningen i en informasjonskampanje som folk i regionen kan lese på VG-nett og på finn.no i disse dager. Det er en del av omfattende informasjonsaktivitet om Bypakke Nedre Glomma i høst. Vi vil bruke mange kanaler for å få frem budskapet om hva bypakka inneholder, hvorfor, hva som bygges, om kollektivtransport og om bompengeinnkrevingen. Om tre uker kommer også en lignende kampanje i andre kanaler og med andre talspersoner.

Her kan du lese VG-saken.

Her kan du lese Finn-saken.

Schibsted Partnerstudio, Bypakke Nedre Glomma.

– Fremtidens Nedre Glomma ligger an til å gi oss et stort konkurransefortrinn mot andre regioner, sier daglig leder Jostein Haug i Bypakke Nedre Glomma.

Han er ikke i tvil om at arbeidet med å utvikle transporttilbudet de neste 15 år vil gjøre regionen mer attraktiv for alle. Tilrettelegging for at flere skal kunne gå, sykle eller bruke kollektivtransport, er viktige oppgaver for å lykkes. Hvis flere velger alternative transportmåter, blir det bedre plass på veiene til de som virkelig behøver å kjøre bil.

Er du interessert i å følge med på bypakka, vil vi anbefale deg å registrere epostadressen din for å motta våre nyhetsbrev på e-post. Dette kan du gjøre ved å fylle ut skjemaet helt nederst til høyre på denne nettsiden.

Foto: Thomas Andersen