Gratis omlegging til sykkelpiggdekk

Javisst kan det være kaldt og mørkt å sykle på vinterstid, men nå hjelper vi de som ønsker å prøve seg på vintersykling i gang. Lørdag 12. november kl 11-15 tilbyr byenes sykkelforhandlere i samarbeid med Bypakke Nedre Glomma gratis omlegging og rabatt på sykkelpiggdekk til syklister som møter opp ved Bylaboratoriet i Fredrikstad og i garasjen under Sarpsborg rådhus.

 

 

Prøv vintersykling du også.
Prøv vintersykling du også.

– Med gratis omlegging til sykkelpiggdekk og gode avslag skal vi gjøre det enklere å være vintersyklist i Nedre Glomma, sier Jørgen Amos Ruud i Sarpsborg kommune og Linda Wengen Ringen i Fredrikstad kommune. – Målet er at flere bruker sykkelen som transportmiddel gjennom vinteren, legger de til.

 

500 kroner i potten

Bypakke Nedre Glomma legger kr 500 i potten til syklister som ønsker å legge om til piggdekk denne vinteren. Det betyr gratis omlegging og dekk til redusert pris. Byenes sykkelverksteder ved blant annet Pedalen og Sykkelstasjonen legger om fortløpende mens syklistene venter. De gir også råd og veiledning vedrørende valg av piggdekk og hva det er viktig å huske på.

 

–  Vi prioriterer dem som ikke har vinterdekk fra før, men har du med egne dekk og trenger hjelp til omlegging, forsøker vi å hjelpe deg også, sier Ruud. – 500 kr i avslag gir nesten halv pris på gode piggdekk for sykkel, legger han til.

 

Vi ønsker byenes syklister velkommen!

 

 

 

 

Hva: Gratis omlegging og avslag på sykkelpiggdekk. Totalverdi: Inntil 500,-
Når: På piggdekkdagen lørdag 12. november kl. 11-15
Hvor: I Bylaboratoriet og de gamle Vita-lokalene gågata, Fredrikstad,  og i garasjen under Sarpsborg rådhus