Alt om bomåpningen 2024

Ny bompengekalkulator

Nå har Norges største AutoPASS-utsteder, Fremtind Service, plottet inn både bomsatser og bomstasjoner i sitt kart med bompengekalkulator.

Nå kan du enkelt finne ut hvor mye «din biltur» vil koste i bompenger. Fremtind Service har laget en lettfattelig og god løsning basert på Google Maps. Du taster inn adressene for bilturen din, hva slags biltype og motor, i tillegg til dato og klokkeslett. Så får du vite hvor mye du skal betale i bompenger.

Bompengeinnkrevingen starter ikke før i løpet av januar, men bompengekalkulatoren virker allerede nå. I løpet av desember vil vi kunngjøre dato for bomåpningen i januar.

Fremtind Service opplyser at de snart også har klar løsning som håndterer både timesregel og utvidet timesregel. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke anbefaler én brikkeleverandør fremfor en annen. Her er en oversikt over mulige leverandører av bombrikke. Dersom du allerede har en bombrikke i bilen din, som brukes andre steder i landet, kan du bruke denne her i regionen når Bypakke Nedre Glomma starter innkreving. Det er 23 bomstasjoner i regionen. Les mer her om bomåpningen 2024.