Kart over bomstasjoner Alt om bomåpningen 2024

Kristoffer vant elsykkel

Sykle til jobben-aksjonen er over for i år, og vi takker alle for en suveren innsats under årets aksjon. Etter at aksjonen nå er avsluttet er flere premier trukket, og  heldige vinnere er kontaket av Sykle til jobben-aksjonen. En av de heldige  er bosatt i Fredrikstad, og fredag  hentet han sin premie hos Sykkelstasjonen.

 

Med Bedriftsidretten og  Bypakke Nedre Glomma tilstede fikk Kristoffer Kire Johansen overlevert en Merida elsykkel av typen eSpresso STEPS 600 EQ fra Sykkelstasjonen på Råbekken i Fredrikstad. Han er trukket ut etter å ha deltatt i qiuz i regi av Sykle til jobben-aksjonen.

 

Kristoffer er en aktiv syklist som sykler til jobb hver dag.  Han bor på Kråkerøy og jobber på Helsehuset, og sykler til to kilometer til og fra jobb hver dag.

 

Men sykkelen brukes også ellers i hverdagen. Både han selv og resten av familien er aktive syklister.

 

Selv sier Kristoffer:

Kristoffer vant elsykkel i Sykle til jobben-aksjonen. Vi gratulerer! Foto: Lars Husvik

–  Jeg bruker sykkelen hver dag, hele året. Om vinteren legger jeg om til piggdekk. Selv om det er kort vei til jobben, blir det jo litt trim allikevel, og jeg er glad i å sykle. Om jeg har god tid på morgenen sykler jeg Glommastien mot sentrum, dette er en gruslagt sti. Da passerer jeg en stor båthavn, Isegran og jeg ser hele Fredrikstad by fra Kråkerøysiden. Nyter stillheten man får med en sykkel og nærheten til omgivelsene underveis og fleksibiliteten. Slipper å lete etter parkeringsplass i tillegg. Jeg bruker sykkelen også på fritiden ellers og har ofte barnesete på. Jeg har tre gutter som alle har sittet i det, før de på tur og orden har vokst ut av det og over til sine egne sykler. Nå sitter minstemann på ett år i setet. Vi sykler ofte til byen eller i nærområdet. El-sykkelen vil nok hele familien dele på, gleder oss.