Kart over bomstasjoner Alt om bomåpningen 2024

LEGG OM TIL SYKKELPIGGDEKK – GRATIS

Vi går inn i den mørkere og kaldere tida, og terskelen for å sette seg på sykkelsete kan bli litt høyere. Lørdag 4. november tilbyr vi  gratis omlegging og gode rabatter på sykkelpiggdekk. Med det ønsker vi å legge til rette for dere som ønsker å prøve vintersykling.

 

– Vintersykling er kanskje ikke for alle, men vi oppfordrer alle som kunne tenke seg å prøve vintersykling til å komme til Apenesfjellet p-hus lørdag 4. november, sier Vegard Stavne Anda i Fredrikstad kommune. – Ikke bare får du gratis omlegging og rabatt på piggdekkene, men gode tips så du kan ta med deg sykkelen ut på vinterføre. – Vi ser gjerne at enda flere tester sykkelen på vinterføre, legger han til, – og vil hjelpe så mange som mulig i gang.

 
500 kroner i potten

 
Bypakke Nedre Glomma legger kr 500 i potten til syklister som ønsker å legge om til piggdekk i vinter. Det betyr gratis omlegging og dekk til redusert pris. Byenes sykkelverksteder ved blant annet Pedalen, Gaarder Sykkelsport og Sykkelstasjonen legger om fortløpende mens syklistene venter. De gir også råd og veiledning vedrørende valg av piggdekk og hva det er viktig å huske på.

 
– Vi prioriterer dem som ikke har vinterdekk fra før, men har du med egne dekk og trenger hjelp til omlegging, vil vi hjelpe deg også, sier Anda. – 500 kr i avslag er nesten halv pris på gode piggdekk for sykkel, avslutter han.

 

Vi serverer boller og kaffe, og mens du venter kan du teste transportsykler fra Boxbike.
Sammen med Syklistenes Landsforening og byens sykkelforhandlere ønsker vi velkommen til piggdekkdagen og hyggelig sykkelprat mellom klokka 10-15 førstkommende lørdag.

 

Hva: Gratis omlegging og avslag på sykkelpiggdekk. Totalverdi: Inntil 500,-
Når: På piggdekkdagen lørdag 4. november kl. 10-15
Hvor: Apenesfjellet p-hus, Fredrikstad